Dækpriser

På jagt efter de bedste dækpriser og samtidigt den bedste kvalitet på dæk, som passer netop til din bil? Her finder du nem og uafhængig sammenligning af 1000´vis dækpriser inklusiv montering via Cartendo. Nedenfor finder du en guide til, hvad der har indflydelse på dækpriserne og en forklaring på, hvorfor det netop giver mening at benytte Cartendo til at indhente de bedste tilbud på dæk.

Dækpriser svinger meget

Dækpriser svinger hele tiden og kan være meget forskellige fra de enkelte værksteder og de enkelte landsdele, selvom det er præcis det samme dæk. Enkelte værksteder kan vælge at lave en kampagne med lave dækpriser eller enkelte dækmærker kan vælge at køre en kampagne med billige dæktilbud. Det kan alt sammen være både nationalt eller lokalt, samt i kortere eller længere perioder. Derfor er Cartendo det bedste sted at sammenligne de aktuelle priser på dæk, da Cartendo har overblikket over priserne på 1000 vis af dæk fordelt på alle de førende mærker og hos et bredt udsnit af værksteder og bilforhandlere i hele Danmark. Kort sagt så behøver du kun at tjekke ét sted for at få de bedste dækpriser. Sammenlign dækpriser til din bil her.

Dækpriser og kvalitet

Dækprisen er ikke blot et spørgsmål om en pris på fire nye dæk. Der kan sagtens være betydelige prisforskelle på det samme dæk fra værksted til værksted, men mest af alt er det kvaliteten der er den helt afgørende forskel på dækpriserne. Og generelt så holder de dyrere dæk længere end de billigere uden man kan sige, at et dæk der er dobbelt så dyrt holder dobbelt så længe. De dyrere dæk har som regel også bedre rating på sikkerheden, det vil sige evnen til at bremse på våd vej.

Dækpriser og sikkerheden

Når du sammenligner dækpriser så husk at bemærk, hvilken mærkning dækket har i forhold til evnen til at bremse på våd vej. Du må ikke kun lade dig styre af den laveste pris. Faktisk kan der være helt op til 23% forskel på, hvor godt et dæk bremser på våd vej. Det betyder en bremselængde der er 18 m længere, hvis man bremser fra 80 km til 0 km. Eller sagt på en anden måde: Når bilen med de bedste dæk (kategori A) står stille, så kører bilen med de dårligste dæk (kategori F) stadig 49 km/t. Tankevækkende. Du kan læse mere om dæk og sikkerhed under “Dæktests og dækmærkning”.

Sammenlign dækpriser på Cartendo

Flere og flere autoværksteder og bilforhandlere lægger deres dækmærker og dækpriser ind på Cartendo. Det giver alle brugere mulighed for at lade Cartendo sammenligne tusindevis af priser, dækmærker og dækkvaliteter på tværs af alle forhandlere og alle dækfabrikater. Det sikrer dig en gennemsigtighed i dækmarkedet og muligheden for at vælge den bedste kvalitet, den laveste pris og tilbud fra et værksted tæt på, hvor du bor.

- og det vel og mærke uden man behøver vide noget som helst om dæk på forhånd. Indtast postnummer og registreringsnummer, og Cartendo finder de bedste tilbud som passer til netop din bil.

Hvis du er på jagt efter de bedste sommerdæk tilbud eller ønsker du at se de billigste vinterdæk tilbud, så er Cartendo det rette sted