Vinterdæk

undefined

Vinterdæk tilbud

Få de bedste tilbud på vinterdæk på Cartendo. Du får priser på såvel de billigste vinterdæk og de vinterdæk der har den bedste bremseevne. Du bestemmer. Alt du behøver er at taste dit postnummer og dit registreringsnummer, så klarer Cartendo resten.

Se aktuelle dæk tilbud inklusiv montering.

Derfor bør du skifte til Vinterdæk

Vinterdæk er ikke et lovkrav i Danmark men må absolut anbefales til alle danske billister. Selvom vi efterhånden ikke har så mange snevejrsdage, så er vinterdæk mere sikre og bedre at køre på så snart temperaturen kommer under 7 grader. Og de dage hvor det trods alt er sne og is, er vinterdæk helt uundværlige. Vinterdæk er mærket med M+S og ofte også med et "snefnug/bjergtop-symbol". Både vinterdæk og sommerdæk skal have en mønsterdybde på minimum 1,6 mm, men du bør skifte dem når de når ned under 3 mm. Styre- og bremseevner forringes væsentligt, når mønsterdybden kommer under 3 mm. Overvejer du et skift til vinterdæk?

Vinterdæk om vinteren - sommerdæk om sommeren

Gå ikke på kompromis med din egen eller dine medtrafikanters sikkerhed. Kør med vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren. Det er ikke meget dyrere end at køre på de samme dæk hele året. Man slider jo kun på det ene sæt, der sidder på bilen. Så væn dig til at sætte vinterdæk på når vi skifter til vintertid, og skift igen når vi skifter til sommertid.

Skal du køre om vinteren i vores nabolande, er der forskellige regler for vinterdæk man skal være opmærksom på. Læs mere om de eksakte regler:

Regler for vinterdæk i Danmark.

Regler for vinterdæk i Norge.

Regler for vinterdæk i Sverige.

Regler for vinterdæk i Tyskland.